Sfeervolle tent overkapping

STRAKKE TENT
Prachtige overkapping op locatie

Zoek je een mooie overkapping die er sfeervol uitziet dan stellen wij voor om je eens te verdiepen in onze strakke tenten. Deze partytenten zijn vergelijkbaar met stretchtenten maar toch net weer iets anders… zoals je van ons gewend bent.

Bij de strakke tent komen de twee middenpalen door het doek naar buiten. Bovenop deze bamboepalen zit een koker gemonteerd die weer verbonden is met het tentdoek. Bovenop deze koker zit schroefdraad. Hierdoor kunnen er leuke attributen op het hoogste punt van de feesttent gemonteerd worden. 

Denk bijvoorbeeld aan een vlag met de naam van het evenement, foto van het echtpaar of een logo van een sponsor. Maar je kan ook een led lamp, spiegel- of discobal bovenop monteren.

Beige of roze strakke tent op event/feest

Offerte aanvraag

Overkapping voor 150 mensen

Het doek van de strakke tent is 17 x 14 meter, totaal houd je dan 15 x 10m overkapping over. Bij een festival gaan ze vaak uit van maximaal twee personen per vierkante meter. Wij gaan uit van één persoon. Dat betekend dus dat je plek hebt voor 150 (feestende) gasten.

Als oppervlakte hebben we 24 x 21m nodig, deze ruimte hebben we nodig i.v.m. de scheerlijnen en de haringen. 

LangBreedHoog
Afmetingen tent17m14m5m
+ haringen en lijnen24m21m
DOe een offerte aanvraag

Offerte aanvragen

  captcha

  ? Per boeking berekenen wij de CO2 uitstoot van het transport en compenseren wij deze uitstoot met het planten van amazone bomen. Als organisatie ontvangt je na het evenement een bewijs per mail ?

  FEESD VERHUUR

   Tel. 053-7901900 
  Whatsapp chat openen

  Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

  Locatie Eibergen   
  Ramsbeekweg 6
  7152 JT Eibergen
  Locatie Enschede
  Tubbergenbrink 18
  7544 HA Enschede

  KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
  BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

  Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

  Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

  Google recensie
  paperclipcrossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram