Taupe stretchtent huren.

Met trots presenteren wij onze gloednieuwe stretchtent, de taupe-kleurige versie. Een ontzettend chique kleur wat een geweldig effect geeft met prikverlichting, kroonluchters of leuke LED spots. We kunnen de tent op verschillende manieren opbouwen waardoor deze feestelijke overkapping vast en zeker ook prachtig kan staan op de (feest)locatie die je in gedachten hebt.
Huur een stretchtent in Overijssel
OFFERTE AANVRAGEN

  captcha

  GLOEDNIEUW DESIGN STRETCHTENT

  ​Hoogstwaarschijnlijk heb je wel eens onder een stretchtent gestaan, gezeten en gefeest. De strak gespannen overkappingen staan op terrassen, aan strandtenten, bij foodhallen en je ziet ze regelmatig op evenementen voorbij komen. Geweldige tenten die mooi opgespannen staan en daardoor een stevige en chique indruk maken. Je ziet de bruin en beige doeken op veel plekken opgespannen en daarom verhuren wij deze dus niet.

  Begrijp ons niet verkeerd de beige stretchtenten zijn prachtig. Maar ze staan overal en toch vinden wij persoonlijk een iets donkere tint wat eleganter overkomen. Vandaar dat wij deze prachtige (als zeggen we zelf) taupe-kleurige stretchtent in de verhuur hebben.

  10 x 15m grote overkapping 

  Veel verschillende opbouwmogelijkheden waardoor het perfect af te stemmen is op uw (feest)locatie.

  ​Het rekbare taupe-kleurige doek is totaal 10 x 15 meter groot en biedt dus (.. even snel rekenen) 150m² overkapping. Geheel waterdicht en stormbestendig tot windkracht 9. Bij deze windkracht vallen kinderen om, vliegen schoorsteenkappen en dakpannen weg (Bron: KNMI). 

  Door de enorme stretch in het materiaal kunnen wij de tent op verschillende manier opbouwen. Wil je een huwelijksceremonie organiseren op een winderige locatie dan kunnen wij het tentdoek op de wind wat naar beneden schorren waardoor het doek als windbreker functioneert. Wil je onze taupe overkapping inzetten als podium aka DJ booth dan kunnen we de achterzijde ook wat lager opbouwen waardoor je direct een elegante DJ setting creëert.

  Stretchttent op locatie opgebouwd, chique model (overkapping)
  Strak gespannen overkapping, stijlvol design
  Feesttent huren met strak gespannen en modern doekmateriaalStretchtenten huren in de buurt, opgespannen zoals jij het wil hebben (customized)

  Stijlvolle overkapping

  Deze stretchtent is een opvallende en on-opvallende overkapping. Dat wil zeggen dat de bezoekers niet de gehele tijd naar de overkapping blijven kijken. Het doek wappert niet in de wind en tijdens een regenbui kijkt het publiek ook niet telkens naar boven of ze misschien wel nat kunnen gaan worden. De overkapping geeft alsware een onverwoestbare en beschermende uitstraling. 

  Deze feesttent/overkapping voegt zicht vooral binnen het complete plaatje. Zo past de tent uitstekend bij veel soorten bruiloftdecoratie waar Pinterest mee vol staat en weddingplanners graag mee werken. Hebben jullie en prachtige bruiloftlocatie uitgekozen dan past deze tent vast en zeker perfect in het plaatje van elegantie en stijl.

  De tent
  Veiligheid

  ✅ ​100% waterdicht

  ✅ Vier lagen stretchdoek

  ✅ Ondergrond maakt niks uit

  ✅ Geschikte voor alle seizoen

  ✅ EN13782 certificaat

  ✅ 8020:41 certificaat

  ✅ Tot winkracht 9

  ✅ TÜV gecertificeerd

  ​​Veiligheid is een ontzettend belangrijk punt bij feesttent, vooral bij het onvoorspelbare weer in Nederland. Middenin de zomermaanden kan het weer ook goed omslaan, van een prachtige zomerdag kan in de avond onweren met flinke windstoten. Niet iets waar je op zit te wachten tijdens je feest, bruiloft, festival of andere activiteit maar dan is het toch een fijn gevoel dat je een kwalitatief hoogwaardige stretchtent hebt gehuurd. Dat betekend dat ons doekmateriaal vier lagen stretch heeft waardoor er enorme trekkracht op het materiaal gezet kan worden. Hoeveel precies? Nou, zeker tot windkracht 9 is het materiaal gekeurd door de Duitse TÜV. Windkracht negen staat gelijk aan: storm (windstoten van 75-88km/uur). Dat wil eigenlijk zeggen dat de activiteit hoogstwaarschijnlijk wordt afgelast omdat het publiek zelfs moeite heeft om op locatie te komen. 

  Doordat de stretchtent TÜV gecertificeerd leveren wij meer certificaten aan dan bij een vergunningaanvraag gewenst is. Dus je krijgt vrijwel direct een goedkeuring op de tent van gemeente, politie en brandweer. 

  FEESD VERHUUR

   Tel. 053-7901900 
  Whatsapp chat openen

  Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

  Locatie Eibergen   
  Ramsbeekweg 6
  7152 JT Eibergen
  Locatie Enschede
  Tubbergenbrink 18
  7544 HA Enschede

  KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
  BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

  Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

  Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

  Google recensie
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram