Uithoorn Silent disco & ontzettend leuke feesttenten hurenhuur een beamer voor je presentatie, voorstelling of event

bestel in Noord-Holland een beamer voor je mooie presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en super leuke voorstellingen kan je de beamer ook origineel inzetten op een boerenfeest, gala, gala of ander soort party. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. regel deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Uithoorn.


huiskamerfeest regelen, reserveer apparatuur

Meer informatie


tentfeest/maffia thema fuif regelen, reserveer

Verlichting huren voor je stille disco evenement

Wil je bij ons de silence disco apparatuur huren, dan kan je deze set ook uitbreiden met super leuke verlichting. bestel onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je super leuke boerenfeest, gardenparty of (thema)party. Je woonkamer ombouwen tot een ontzettend mooie feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een vouwtent uitlichten.

Noord-Holland examenstunt/huwelijksverjaardag regelen


familiefeest plannen, boek hoofdtelefoons

Een boerenfeest, gemaskerd bal of apres-skifeest organiseren in Uithoorn en zoek je nog wat ontzettend mooie evenement-attributen? Wij hebben wat super leuke extras op voorraad. Zo kan je bij de silent headphones ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. ontzettend mooie sfeermakers die goed te combineren zijn met de silence disco headphones!

Event- en feesttent huren in Uithoorn

Zoek je een gazebo tent, spiegeltent, festivaltent of containeroverkapping in Noord-Holland voor een leuke evenement. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een mooie festivaltent huren. Maar misschien is een opblaasbare feest-tent ook wel een originele eye-catcher voor je party. Wil je samen een welkom home fuif of house party verzorgen, laat ons dan een geweldige en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega party-tent voor je apres-skifeest, carnaval, gardenparty of ander ontzettend leuk event? Dan kunnen wij zeker een super mooie tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 161 km (2 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een originele feesttent, wij hebben genoeg tenten beschikbaar. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in gorinchem, sitard geleen, venlo of coevorden. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten
whatsapp contact
super mooie activiteit tijdens je vriendenweekend plannen

Wil je in de omgeving Uithoorn een super leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een super leuke locatie gevonden en wil nu nog wat originele activiteiten inplannen. bestel dan silence disco koptelefoons en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een mooie kroegentocht in de binnenstad. Een originele activiteit voor je hele vriendengroep.


70s 80s 90s party verzorgen, huur apparatuur


Wil je een creatief tuin-/huisfeest organiseren in Uithoorn maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? regel dan bij ons silence disco hoofdtelefoons. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door ontzettend leuk feesten. Ook een super leuke oplossing voor je buurtfeest, apres-skifeest of bruiloft.

offerte silent disco

reunie, super leuke hoofdtelefoons reserveer

Presentatie met stille disco headsets

Ben je een leuke presentatie aan het voorbereiden en heb je een ontzettend leuke eventlocatie / vergaderruimte in Noord-Holland weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een ontzettend mooie presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. bestellen. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan stille disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende hoofdtelefoons in het magazijn en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Noord-Holland. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super leuke sprekers tegelijkertijd te werken. Via de koptelefoons kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe super mooi is dat.

Voorbeeld: voor een mooie netwerkborrel hebben wij 650 silent disco sets verzorgd. Het was een originele netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de super leuke sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat creatieve presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een super mooie twist!

In Uithoorn een super mooie teambuilding dag regelen?

Ben je bezig met een super mooie teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel ontzettend leuke activiteiten in Noord-Holland vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere super leuke activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt stille disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de ontzettend mooie teambuilding afterparty. Zoek je een zeshoekige tent, pagodetent, partytent of alu tent in Uithoorn? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze leuke opblaasbare tenten of super leuke strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 161 km (2 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze evenement-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Uithoorn.Een DJ in de buurt boeken voor je schoolfeest, jubileumfeest of flowerpower

In Uithoorn een ervaren en professionele DJ boeken voor je apres-skifeest, gala of future party. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan originele DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Noord-Holland werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headphones. De DJ neemt een super leuke meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de super mooie feest. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de feest-locatie in Uithoorn direct sfeervol en ontzettend mooi te maken.


jubileumfeest organiseren, een hexadome tent

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram