Veldhoven Silent disco & super mooie feesttenten huren


Wil je een creatief tuin-/huisfeest organiseren in Veldhoven maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? bestel dan bij ons silence disco sets. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door geweldig feesten. Ook een super leuke oplossing voor je housewarming, housewarming of 21 diner.

offerte silent disco

huwelijksfeest, super leuke hoofdtelefoons bestelleuke activiteit tijdens je vriendenweekend regelen

Wil je in de omgeving Veldhoven een super leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een super leuke locatie gevonden en wil nu nog wat super leuke activiteiten inplannen. boek dan stille disco hoofdtelefoons en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een super mooie kroegentocht in de binnenstad. Een geweldige activiteit voor je hele vriendengroep.


gala plannen, boek apparatuur
Presentatie met stille disco headsets

Ben je een geweldige presentatie aan het voorbereiden en heb je een leuke eventlocatie / vergaderruimte in Noord-Brabant weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een creatieve presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. regelen. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silent disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende headphones beschikbaar en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Noord-Brabant. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie geweldige sprekers tegelijkertijd te werken. Via de koptelefoons kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe geweldig is dat.

Voorbeeld: voor een super leuke netwerkborrel hebben wij 650 silence disco headphones verzorgd. Het was een ontzettend mooie netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de ontzettend leuke sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat super mooie presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een mooie twist!whatsapp contact


Event- en feesttent huren in Veldhoven

Zoek je een partytent, circustent, gazebo tent of alu tent in Noord-Brabant voor een mooie evenement. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een super leuke hexadome tent inhuren. Maar misschien is een opblaasbare party-tent ook wel een geweldige eye-catcher voor je party. Wil je samen een future party of maffia thema fuif regelen, laat ons dan een leuke en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega feest-tent voor je woonkamerfeest, tentfeest, carnaval of ander leuk party? Dan kunnen wij zeker een super leuke tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 171 km (2,1 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een mooie feesttent, wij hebben genoeg tenten in het magazijn. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in etten leur, wassenaar, oisterwijk of utrecht. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten

Noord-Brabant huwelijksfuif/huwelijksfeest reserveren

Een DJ in de buurt boeken voor je strandfeest, jubileumfeest of tuinfeest

In Veldhoven een ervaren en professionele DJ boeken voor je huwelijksfuif, beachparty of beachparty. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan ontzettend mooie DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Noord-Brabant werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent hoofdtelefoons. De DJ neemt een creatieve meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de ontzettend leuke feest. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de feest-locatie in Veldhoven direct sfeervol en super leuk te maken.


babyborrel plannen, een parachute overkapping


sweet 16 regelen, reserveer hoofdtelefoons

Een babyborrel, sweet 16 of huwelijksverjaardag organiseren in Veldhoven en zoek je nog wat leuke feest-attributen? Wij hebben wat creatieve extras in het magazijn. Zo kan je bij de silent hoofdtelefoons ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. ontzettend mooie sfeermakers die goed te combineren zijn met de silent disco headphones!


boek een beamer voor je presentatie, voorstelling of evenement

huur in Noord-Brabant een beamer voor je super mooie presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en geweldige voorstellingen kan je de beamer ook super mooi inzetten op een boerenfeest, flowerpower, housewarming of ander soort party. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. bestel deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Veldhoven.


drag queen party regelen, huur koptelefoons

Meer informatie

In Veldhoven een super mooie teambuilding dag regelen?

Ben je bezig met een originele teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel super mooie activiteiten in Noord-Brabant vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere geweldige activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de creatieve teambuilding afterparty. Zoek je een pagodetent, alu tent, alu tent of partytent in Veldhoven? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze super leuke opblaasbare tenten of super leuke strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 171 km (2,1 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze event-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Veldhoven.
housewarming/bruiloft regelen, reserveer

Verlichting boeken voor je stille disco event

Wil je bij ons de silence disco apparatuur reserveren, dan kan je deze set ook uitbreiden met creatieve verlichting. huur onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je mooie examenfeest, sweet 16 of (thema)party. Je woonkamer ombouwen tot een super leuke feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een alu tent uitlichten.

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram