Vriezenveen Silent disco & ontzettend leuke feesttenten huren


In Vriezenveen een super leuke teambuilding dag regelen?

Ben je bezig met een geweldige teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel ontzettend leuke activiteiten in Overijssel vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere ontzettend mooie activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de geweldige teambuilding afterparty. Zoek je een stertent, zeshoekige tent, flex tent of pagodetent in Vriezenveen? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze ontzettend mooie opblaasbare tenten of super leuke strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 47 km (50 min rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze event-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Vriezenveen.


bedrijfsfuif plannen, boek sets

Een beachparty, 21 diner of hollandse avond organiseren in Vriezenveen en zoek je nog wat leuke evenement-attributen? Wij hebben wat super mooie extras in het magazijn. Zo kan je bij de silent hoofdtelefoons ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. originele sfeermakers die goed te combineren zijn met de silence disco headphones!
whatsapp contact


Event- en feesttent huren in Vriezenveen

Zoek je een vouwtent, crossover tent, spantent of zeshoekige tent in Overijssel voor een ontzettend mooie party. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een ontzettend leuke blaastent boeken. Maar misschien is een opblaasbare event-tent ook wel een geweldige eye-catcher voor je evenement. Wil je samen een tuinfeest of cocktailparty organiseren, laat ons dan een mooie en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega evenement-tent voor je huwelijksverjaardag, examenfuif, huwelijksfeest of ander creatief evenement? Dan kunnen wij zeker een ontzettend leuke tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 47 km (50 min) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een leuke feesttent, wij hebben genoeg tenten in de verhuur. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in hulst, heemstede, utrecht of etten leur. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten

Wil je een ontzettend mooi tuin-/huisfeest organiseren in Vriezenveen maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? reserveer dan bij ons silent disco hoofdtelefoons. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door ontzettend mooi feesten. Ook een super leuke oplossing voor je 70s 80s 90s party, glamour & glitter party of tentfeest.

offerte silent disco

sweet 18, super leuke koptelefoons boekEen DJ in de buurt boeken voor je huwelijksverjaardag, future party of 18 diner

In Vriezenveen een ervaren en professionele DJ boeken voor je (happy) hardcore feest, huwelijksverjaardag of maffia thema fuif. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan super mooie DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Overijssel werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent apparatuur. De DJ neemt een ontzettend mooie meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de leuke evenement. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de evenement-locatie in Vriezenveen direct sfeervol en geweldig te maken.


schoolfeest regelen, een zeshoekige tent

Overijssel tentfeest/tuinfeest bestellen

super leuke activiteit tijdens je vriendenweekend verzorgen

Wil je in de omgeving Vriezenveen een super leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een originele locatie gevonden en wil nu nog wat originele activiteiten inplannen. reserveer dan silence disco apparatuur en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een geweldige kroegentocht in de binnenstad. Een super leuke activiteit voor je hele vriendengroep.


tuinfeest plannen, bestel headsetsregel een beamer voor je presentatie, voorstelling of party

bestel in Overijssel een beamer voor je super mooie presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en mooie voorstellingen kan je de beamer ook mooi inzetten op een apres-skifeest, salsa party, gala of ander soort event. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. regel deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Vriezenveen.


woonkamerfeest organiseren, huur koptelefoons

Meer informatiePresentatie met silent disco koptelefoons

Ben je een ontzettend mooie presentatie aan het voorbereiden en heb je een super leuke eventlocatie / vergaderruimte in Overijssel weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een ontzettend mooie presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. boeken. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silence disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende koptelefoons in de verhuur en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Overijssel. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super leuke sprekers tegelijkertijd te werken. Via de hoofdtelefoons kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe origineel is dat.

Voorbeeld: voor een ontzettend leuke netwerkborrel hebben wij 650 silence disco apparatuur verzorgd. Het was een ontzettend leuke netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de super leuke sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat geweldige presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een super mooie twist!


bedrijfsfuif/gardenparty plannen, bestel

Verlichting regelen voor je silent disco event

Wil je bij ons de stille disco sets reserveren, dan kan je deze set ook uitbreiden met super leuke verlichting. bestel onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je super leuke housewarming, gala of (thema)event. Je woonkamer ombouwen tot een super leuke feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een dome tent uitlichten.

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram