Waalwijk Silent disco & creatieve feesttenten huren


Event- en feesttent huren in Waalwijk

Zoek je een containeroverkapping, parachute overkapping, partytent of hexadome tent in Noord-Brabant voor een creatieve evenement. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een leuke stretchtent huren. Maar misschien is een opblaasbare party-tent ook wel een ontzettend mooie eye-catcher voor je event. Wil je samen een familiefeest of huwelijksfuif regelen, laat ons dan een mooie en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega feest-tent voor je bruiloft, maffia thema fuif, huwelijksverjaardag of ander ontzettend leuk party? Dan kunnen wij zeker een mooie tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 164 km (2 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een originele feesttent, wij hebben genoeg tenten beschikbaar. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in duiven, noordenveld, hoorn of oosterhout. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten


21 diner/familiefeest verzorgen, boek

Verlichting boeken voor je silence disco evenement

Wil je bij ons de stille disco apparatuur regelen, dan kan je deze set ook uitbreiden met ontzettend mooie verlichting. bestel onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je ontzettend leuke sweet 18, huiskamerfeest of (thema)event. Je woonkamer ombouwen tot een geweldige feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een stretchtent uitlichten.


gardenparty regelen, huur hoofdtelefoons

Een woonkamerfeest, (happy) hardcore feest of drag queen party organiseren in Waalwijk en zoek je nog wat originele feest-attributen? Wij hebben wat ontzettend mooie extras in het magazijn. Zo kan je bij de silent headphones ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. mooie sfeermakers die goed te combineren zijn met de silent disco hoofdtelefoons!Presentatie met silent disco hoofdtelefoons

Ben je een originele presentatie aan het voorbereiden en heb je een originele eventlocatie / vergaderruimte in Noord-Brabant weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een super leuke presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. bestellen. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan stille disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende hoofdtelefoons in de verhuur en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Noord-Brabant. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie creatieve sprekers tegelijkertijd te werken. Via de headsets kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe ontzettend mooi is dat.

Voorbeeld: voor een creatieve netwerkborrel hebben wij 650 silence disco headphones verzorgd. Het was een originele netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de originele sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat leuke presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een super leuke twist!


Noord-Brabant strandfeest/welkom home fuif boeken

regel een beamer voor je presentatie, voorstelling of event

bestel in Noord-Brabant een beamer voor je super mooie presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en geweldige voorstellingen kan je de beamer ook super mooi inzetten op een huwelijksfeest, welkom home fuif, carnaval of ander soort evenement. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. reserveer deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Waalwijk.


bedrijfsfeest verzorgen, boek apparatuur

Meer informatieEen DJ in de buurt boeken voor je glamour & glitter party, gemaskerd bal of glamour & glitter party

In Waalwijk een ervaren en professionele DJ boeken voor je glamour & glitter party, gemaskerd bal of strandfeest. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan geweldige DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Noord-Brabant werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent sets. De DJ neemt een super mooie meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de super leuke party. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de event-locatie in Waalwijk direct sfeervol en geweldig te maken.


future party verzorgen, een containeroverkapping
whatsapp contact


Wil je een super leuk tuin-/huisfeest organiseren in Waalwijk maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? huur dan bij ons silence disco hoofdtelefoons. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door super mooi feesten. Ook een originele oplossing voor je boerenfeest, huwelijksfuif of huwelijksfuif.

offerte silent disco

studentenavond, super leuke headphones bestelcreatieve activiteit tijdens je vriendenweekend plannen

Wil je in de omgeving Waalwijk een ontzettend leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een creatieve locatie gevonden en wil nu nog wat leuke activiteiten inplannen. regel dan silent disco headphones en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een ontzettend mooie kroegentocht in de binnenstad. Een creatieve activiteit voor je hele vriendengroep.


gemaskerd bal organiseren, boek headsets


In Waalwijk een mooie teambuilding dag regelen?

Ben je bezig met een super leuke teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel geweldige activiteiten in Noord-Brabant vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere leuke activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt stille disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de super leuke teambuilding afterparty. Zoek je een hexadome tent, hexadome tent, flex tent of containeroverkapping in Waalwijk? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze mooie opblaasbare tenten of mooie strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 164 km (2 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze feest-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Waalwijk.

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram