Wageningen Silent disco & creatieve feesttenten huren


Event- en feesttent huren in Wageningen

Zoek je een spiegeltent, flex tent, spantent of zeshoekige tent in Gelderland voor een originele event. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een super leuke flex tent bestellen. Maar misschien is een opblaasbare feest-tent ook wel een originele eye-catcher voor je event. Wil je samen een bruiloft of carnaval regelen, laat ons dan een creatieve en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega feest-tent voor je house party, huwelijksfeest, glamour & glitter party of ander super leuk event? Dan kunnen wij zeker een geweldige tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 100 km (1,3 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een leuke eventtent, wij hebben genoeg tenten op voorraad. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in gemert bakel, oldenzaal, hoorn of veghel. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten

Wil je een creatief tuin-/huisfeest organiseren in Wageningen maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? boek dan bij ons silence disco headphones. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door ontzettend mooi feesten. Ook een super leuke oplossing voor je examenfeest, bedrijfsfuif of huwelijksverjaardag.

offerte silent disco

kroegentocht, creatieve headphones regel
reserveer een beamer voor je presentatie, voorstelling of party

bestel in Gelderland een beamer voor je super leuke presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en ontzettend mooie voorstellingen kan je de beamer ook mooi inzetten op een huwelijksfuif, woonkamerfeest, schoolfeest of ander soort party. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. reserveer deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Wageningen.


drag queen party verzorgen, bestel koptelefoons

Meer informatie
whatsapp contact


ontzettend leuke activiteit tijdens je vriendenweekend regelen

Wil je in de omgeving Wageningen een super leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een ontzettend mooie locatie gevonden en wil nu nog wat super leuke activiteiten inplannen. bestel dan silent disco koptelefoons en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een originele kroegentocht in de binnenstad. Een super leuke activiteit voor je hele vriendengroep.


future party plannen, regel koptelefoons


In Wageningen een super leuke teambuilding dag organiseren?

Ben je bezig met een ontzettend mooie teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel super mooie activiteiten in Gelderland vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere super mooie activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silent disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de ontzettend leuke teambuilding afterparty. Zoek je een parachute overkapping, vouwtent, flex tent of parachute overkapping in Wageningen? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze creatieve opblaasbare tenten of leuke strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 100 km (1,3 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze event-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Wageningen.

Gelderland (happy) hardcore feest/studentenavond reserveren

Een DJ in de buurt boeken voor je gardenparty, examenfuif of 70s 80s 90s party

In Wageningen een ervaren en professionele DJ boeken voor je drag queen party, tuinfeest of house party. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan geweldige DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Gelderland werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent sets. De DJ neemt een mooie meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de geweldige party. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de party-locatie in Wageningen direct sfeervol en ontzettend mooi te maken.


huwelijksfeest organiseren, een containeroverkapping


foute avond/buurtfeest organiseren, huur

Verlichting bestellen voor je stille disco feest

Wil je bij ons de stille disco apparatuur inhuren, dan kan je deze set ook uitbreiden met super mooie verlichting. regel onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je mooie foute avond, tuinfeest of (thema)party. Je woonkamer ombouwen tot een ontzettend mooie feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een partytent uitlichten.
sweet 18 plannen, regel headphones

Een merenque party, future party of buurtfeest organiseren in Wageningen en zoek je nog wat super leuke evenement-attributen? Wij hebben wat mooie extras in het assortiment. Zo kan je bij de silent hoofdtelefoons ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. originele sfeermakers die goed te combineren zijn met de silence disco sets!Presentatie met stille disco koptelefoons

Ben je een ontzettend mooie presentatie aan het voorbereiden en heb je een mooie eventlocatie / vergaderruimte in Gelderland weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een originele presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. boeken. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silent disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende sets beschikbaar en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Gelderland. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super mooie sprekers tegelijkertijd te werken. Via de sets kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe super leuk is dat.

Voorbeeld: voor een ontzettend mooie netwerkborrel hebben wij 650 silence disco apparatuur verzorgd. Het was een leuke netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de geweldige sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat mooie presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een super mooie twist!

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram