Werkendam Silent disco & geweldige feesttenten huren


In Werkendam een ontzettend leuke teambuilding dag regelen?

Ben je bezig met een creatieve teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel creatieve activiteiten in Noord-Brabant vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere mooie activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de leuke teambuilding afterparty. Zoek je een stertent, festivaltent, gazebo tent of vouwtent in Werkendam? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze super leuke opblaasbare tenten of super leuke strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 166 km (2 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze event-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Werkendam.


(happy) hardcore feest organiseren, regel sets

Een familiefeest, bedrijfsfuif of gardenparty organiseren in Werkendam en zoek je nog wat super leuke evenement-attributen? Wij hebben wat super leuke extras beschikbaar. Zo kan je bij de silent hoofdtelefoons ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. leuke sfeermakers die goed te combineren zijn met de silence disco hoofdtelefoons!Een DJ in de buurt boeken voor je housewarming, examenfuif of huwelijksfuif

In Werkendam een ervaren en professionele DJ boeken voor je buurtfeest, maffia thema fuif of bedrijfsfuif. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan originele DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Noord-Brabant werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent koptelefoons. De DJ neemt een ontzettend mooie meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de super leuke event. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de feest-locatie in Werkendam direct sfeervol en super mooi te maken.


welkom home fuif verzorgen, een flex tentPresentatie met silence disco apparatuur

Ben je een ontzettend mooie presentatie aan het voorbereiden en heb je een super leuke eventlocatie / vergaderruimte in Noord-Brabant weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een leuke presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. inhuren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan stille disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende apparatuur beschikbaar en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Noord-Brabant. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie mooie sprekers tegelijkertijd te werken. Via de headphones kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe ontzettend leuk is dat.

Voorbeeld: voor een leuke netwerkborrel hebben wij 650 silent disco headphones verzorgd. Het was een leuke netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de creatieve sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat leuke presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een leuke twist!


future party/foute avond organiseren, regel

Verlichting inhuren voor je stille disco evenement

Wil je bij ons de silence disco koptelefoons regelen, dan kan je deze set ook uitbreiden met leuke verlichting. huur onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je super leuke tuinfeest, huwelijksfuif of (thema)event. Je woonkamer ombouwen tot een ontzettend mooie feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een circustent uitlichten.

Event- en feesttent huren in Werkendam

Zoek je een crossover tent, stertent, festivaltent of gazebo tent in Noord-Brabant voor een geweldige event. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een super mooie pagodetent reserveren. Maar misschien is een opblaasbare party-tent ook wel een leuke eye-catcher voor je event. Wil je samen een huwelijksverjaardag of gala organiseren, laat ons dan een originele en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega party-tent voor je housewarming, drag queen party, hollandse avond of ander origineel evenement? Dan kunnen wij zeker een geweldige tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 166 km (2 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een geweldige eventtent, wij hebben genoeg tenten op voorraad. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in soest, brunssum, zutphen of emmen. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten

mooie activiteit tijdens je vriendenweekend plannen

Wil je in de omgeving Werkendam een ontzettend mooie activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een super mooie locatie gevonden en wil nu nog wat creatieve activiteiten inplannen. bestel dan silence disco headphones en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een ontzettend leuke kroegentocht in de binnenstad. Een ontzettend mooie activiteit voor je hele vriendengroep.


apres-skifeest plannen, regel headphones


Noord-Brabant bedrijfsfuif/(happy) hardcore feest huren

Wil je een origineel tuin-/huisfeest organiseren in Werkendam maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? bestel dan bij ons stille disco headsets. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door super mooi feesten. Ook een originele oplossing voor je strandfeest, beachparty of carnaval.

offerte silent disco

huiskamerfeest, mooie hoofdtelefoons huur


whatsapp contactbestel een beamer voor je presentatie, voorstelling of party

huur in Noord-Brabant een beamer voor je leuke presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en originele voorstellingen kan je de beamer ook super leuk inzetten op een beachparty, examenfeest, gala of ander soort feest. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. bestel deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Werkendam.


bedrijfsfeest verzorgen, bestel sets

Meer informatie

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram