Woerden Silent disco & super leuke feesttenten huren


Event- en feesttent huren in Woerden

Zoek je een alu tent, dome tent, vouwtent of spantent in Utrecht voor een geweldige event. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een ontzettend mooie partytent bestellen. Maar misschien is een opblaasbare party-tent ook wel een ontzettend mooie eye-catcher voor je party. Wil je samen een jubileumfeest of house party verzorgen, laat ons dan een super leuke en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega event-tent voor je huwelijksverjaardag, cocktailparty, examenfeest of ander super leuk event? Dan kunnen wij zeker een creatieve tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 153 km (2 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een ontzettend mooie partytent, wij hebben genoeg tenten beschikbaar. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in hof van twente, zoetermeer, langedijk of pijnacker nooddorp. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten

Utrecht examenstunt/examenstunt reserveren

Wil je een leuk tuin-/huisfeest organiseren in Woerden maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? boek dan bij ons stille disco headphones. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door ontzettend mooi feesten. Ook een creatieve oplossing voor je 70s 80s 90s party, tentfeest of sweet 18.

offerte silent disco

merenque party, super mooie headsets bestel

Een DJ in de buurt boeken voor je salsa party, 21 diner of buurtfeest

In Woerden een ervaren en professionele DJ boeken voor je gardenparty, examenstunt of sweet 21. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan ontzettend leuke DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Utrecht werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent hoofdtelefoons. De DJ neemt een geweldige meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de ontzettend leuke evenement. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de evenement-locatie in Woerden direct sfeervol en leuk te maken.


sweet 21 verzorgen, een parachute overkapping


carnaval regelen, bestel headphones

Een bruiloft, buurtfeest of apres-skifeest organiseren in Woerden en zoek je nog wat super mooie evenement-attributen? Wij hebben wat creatieve extras in de verhuur. Zo kan je bij de silent sets ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. ontzettend leuke sfeermakers die goed te combineren zijn met de silent disco headsets!

super leuke activiteit tijdens je vriendenweekend verzorgen

Wil je in de omgeving Woerden een super leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een ontzettend mooie locatie gevonden en wil nu nog wat originele activiteiten inplannen. boek dan silence disco headphones en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een super leuke kroegentocht in de binnenstad. Een super leuke activiteit voor je hele vriendengroep.


(happy) hardcore feest organiseren, reserveer headsets

bestel een beamer voor je presentatie, voorstelling of feest

boek in Utrecht een beamer voor je super leuke presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en ontzettend leuke voorstellingen kan je de beamer ook leuk inzetten op een examenfuif, house party, salsa party of ander soort feest. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. reserveer deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Woerden.


beachparty organiseren, huur sets

Meer informatiePresentatie met silent disco hoofdtelefoons

Ben je een mooie presentatie aan het voorbereiden en heb je een originele eventlocatie / vergaderruimte in Utrecht weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een super leuke presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. reserveren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silent disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende apparatuur in het magazijn en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Utrecht. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie creatieve sprekers tegelijkertijd te werken. Via de apparatuur kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe leuk is dat.

Voorbeeld: voor een super mooie netwerkborrel hebben wij 650 stille disco headphones verzorgd. Het was een originele netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de originele sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat geweldige presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een super mooie twist!whatsapp contactexamenfuif/21 diner verzorgen, huur

Verlichting regelen voor je silent disco party

Wil je bij ons de stille disco headsets inhuren, dan kan je deze set ook uitbreiden met super mooie verlichting. reserveer onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je leuke jubileumfeest, jubileumfeest of (thema)party. Je woonkamer ombouwen tot een ontzettend leuke feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een hexadome tent uitlichten.

In Woerden een creatieve teambuilding dag verzorgen?

Ben je bezig met een geweldige teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel super mooie activiteiten in Utrecht vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere ontzettend leuke activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de super mooie teambuilding afterparty. Zoek je een dome tent, alu tent, festivaltent of circustent in Woerden? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze creatieve opblaasbare tenten of ontzettend leuke strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 153 km (2 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze evenement-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Woerden.

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram