Zoetermeer Silent disco & mooie feesttenten huren




Een DJ in de buurt boeken voor je reunie, sweet 18 of housewarming

In Zoetermeer een ervaren en professionele DJ boeken voor je gardenparty, flowerpower of cocktailparty. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan geweldige DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Zuid-Holland werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent hoofdtelefoons. De DJ neemt een ontzettend leuke meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de creatieve party. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de party-locatie in Zoetermeer direct sfeervol en leuk te maken.


tuinfeest plannen, een alu tent


regel een beamer voor je presentatie, voorstelling of event

boek in Zuid-Holland een beamer voor je leuke presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en super mooie voorstellingen kan je de beamer ook super mooi inzetten op een housewarming, 18 diner, jubileumfeest of ander soort evenement. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. boek deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Zoetermeer.


18 diner regelen, regel sets

Meer informatie


huwelijksfuif organiseren, bestel hoofdtelefoons

Een huwelijksverjaardag, beachparty of examenfuif organiseren in Zoetermeer en zoek je nog wat geweldige evenement-attributen? Wij hebben wat geweldige extras op voorraad. Zo kan je bij de silent sets ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. creatieve sfeermakers die goed te combineren zijn met de silent disco headsets!


strandfeest/huwelijksfeest regelen, reserveer

Verlichting boeken voor je silent disco party

Wil je bij ons de silent disco hoofdtelefoons boeken, dan kan je deze set ook uitbreiden met super leuke verlichting. boek onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je originele foute avond, kroegentocht of (thema)evenement. Je woonkamer ombouwen tot een creatieve feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een spantent uitlichten.

Wil je een super leuk tuin-/huisfeest organiseren in Zoetermeer maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? boek dan bij ons silence disco headsets. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door super mooi feesten. Ook een creatieve oplossing voor je tuinfeest, carnaval of examenfuif.

offerte silent disco

huiskamerfeest, ontzettend leuke headphones reserveer



Event- en feesttent huren in Zoetermeer

Zoek je een festivaltent, pagodetent, zeshoekige tent of pagodetent in Zuid-Holland voor een creatieve event. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een ontzettend leuke circustent regelen. Maar misschien is een opblaasbare event-tent ook wel een super leuke eye-catcher voor je feest. Wil je samen een reunie of jubileumfeest organiseren, laat ons dan een ontzettend mooie en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega party-tent voor je boerenfeest, boerenfeest, huiskamerfeest of ander super leuk party? Dan kunnen wij zeker een super mooie tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 182 km (2,1 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een mooie evenementtent, wij hebben genoeg tenten in de verhuur. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in papendrecht, deurne, houten of hellendoorn. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten

mooie activiteit tijdens je vriendenweekend verzorgen

Wil je in de omgeving Zoetermeer een creatieve activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een originele locatie gevonden en wil nu nog wat mooie activiteiten inplannen. regel dan silent disco headphones en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een originele kroegentocht in de binnenstad. Een super leuke activiteit voor je hele vriendengroep.


tuinfeest regelen, bestel apparatuur











whatsapp contact


Zuid-Holland drag queen party/examenstunt huren

Presentatie met stille disco koptelefoons

Ben je een super leuke presentatie aan het voorbereiden en heb je een super leuke eventlocatie / vergaderruimte in Zuid-Holland weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een ontzettend leuke presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. boeken. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silence disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende hoofdtelefoons in het magazijn en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Zuid-Holland. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie mooie sprekers tegelijkertijd te werken. Via de hoofdtelefoons kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe mooi is dat.

Voorbeeld: voor een leuke netwerkborrel hebben wij 650 stille disco sets verzorgd. Het was een originele netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de super leuke sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat ontzettend mooie presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een creatieve twist!

In Zoetermeer een ontzettend leuke teambuilding dag organiseren?

Ben je bezig met een super mooie teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel ontzettend leuke activiteiten in Zuid-Holland vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere mooie activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de originele teambuilding afterparty. Zoek je een spiegeltent, containeroverkapping, vouwtent of pagodetent in Zoetermeer? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze creatieve opblaasbare tenten of ontzettend leuke strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 182 km (2,1 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze party-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Zoetermeer.

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram