Alphen aan den Rijn Silent disco & super leuke feesttenten huren

whatsapp contact


Event- en feesttent huren in Alphen aan den Rijn

Zoek je een crossover tent, containeroverkapping, gazebo tent of stretchtent in Zuid-Holland voor een leuke evenement. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een super mooie vouwtent huren. Maar misschien is een opblaasbare party-tent ook wel een originele eye-catcher voor je party. Wil je samen een schoolfeest of sweet 21 verzorgen, laat ons dan een mooie en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega event-tent voor je gala, glamour & glitter party, huwelijksverjaardag of ander origineel party? Dan kunnen wij zeker een ontzettend leuke tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 174 km (2 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een super leuke feesttent, wij hebben genoeg tenten op voorraad. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in rheden, noordenveld, venlo of leusden. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten


schoolfeest verzorgen, bestel apparatuur

Een drag queen party, maffia thema fuif of tentfeest organiseren in Alphen aan den Rijn en zoek je nog wat leuke event-attributen? Wij hebben wat super mooie extras in de verhuur. Zo kan je bij de silent headsets ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. geweldige sfeermakers die goed te combineren zijn met de silence disco apparatuur!

originele activiteit tijdens je vriendenweekend regelen

Wil je in de omgeving Alphen aan den Rijn een leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een super leuke locatie gevonden en wil nu nog wat ontzettend mooie activiteiten inplannen. reserveer dan stille disco koptelefoons en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een leuke kroegentocht in de binnenstad. Een mooie activiteit voor je hele vriendengroep.


apres-skifeest regelen, bestel setsstudentenavond/examenstunt plannen, bestel

Verlichting huren voor je stille disco event

Wil je bij ons de stille disco sets bestellen, dan kan je deze set ook uitbreiden met creatieve verlichting. huur onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je super mooie future party, studentenavond of (thema)evenement. Je woonkamer ombouwen tot een super leuke feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een circustent uitlichten.


bestel een beamer voor je presentatie, voorstelling of party

bestel in Zuid-Holland een beamer voor je super leuke presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en super mooie voorstellingen kan je de beamer ook ontzettend mooi inzetten op een flowerpower, future party, kroegentocht of ander soort feest. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. huur deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Alphen aan den Rijn.


merenque party organiseren, huur hoofdtelefoons

Meer informatieEen DJ in de buurt boeken voor je studentenavond, sweet 21 of examenfeest

In Alphen aan den Rijn een ervaren en professionele DJ boeken voor je cocktailparty, huiskamerfeest of examenstunt. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan super mooie DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Zuid-Holland werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent koptelefoons. De DJ neemt een ontzettend leuke meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de leuke feest. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de event-locatie in Alphen aan den Rijn direct sfeervol en leuk te maken.


studentenavond plannen, een flex tentPresentatie met silence disco apparatuur

Ben je een super leuke presentatie aan het voorbereiden en heb je een ontzettend mooie eventlocatie / vergaderruimte in Zuid-Holland weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een super leuke presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. inhuren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silent disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende koptelefoons in het magazijn en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Zuid-Holland. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie mooie sprekers tegelijkertijd te werken. Via de headphones kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe mooi is dat.

Voorbeeld: voor een ontzettend leuke netwerkborrel hebben wij 650 silent disco apparatuur verzorgd. Het was een super leuke netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de super mooie sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat mooie presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een ontzettend leuke twist!

In Alphen aan den Rijn een super leuke teambuilding dag organiseren?

Ben je bezig met een super leuke teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel ontzettend leuke activiteiten in Zuid-Holland vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere ontzettend mooie activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de ontzettend mooie teambuilding afterparty. Zoek je een crossover tent, crossover tent, pagodetent of vouwtent in Alphen aan den Rijn? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze mooie opblaasbare tenten of leuke strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 174 km (2 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze event-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Alphen aan den Rijn.

Wil je een ontzettend mooi tuin-/huisfeest organiseren in Alphen aan den Rijn maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? bestel dan bij ons silent disco hoofdtelefoons. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door ontzettend mooi feesten. Ook een geweldige oplossing voor je 18 diner, beachparty of 18 diner.

offerte silent disco

studentenavond, leuke headsets bestelZuid-Holland studentenavond/woonkamerfeest bestellen

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram