Dalfsen Silent disco & geweldige feesttenten huren


Event- en feesttent huren in Dalfsen

Zoek je een blaastent, parachute overkapping, festivaltent of containeroverkapping in Overijssel voor een super leuke event. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een ontzettend mooie circustent bestellen. Maar misschien is een opblaasbare evenement-tent ook wel een geweldige eye-catcher voor je evenement. Wil je samen een house party of woonkamerfeest plannen, laat ons dan een ontzettend mooie en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega feest-tent voor je maffia thema fuif, babyborrel, gala of ander creatief feest? Dan kunnen wij zeker een creatieve tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 170 km (1,2 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een creatieve partytent, wij hebben genoeg tenten op voorraad. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in veghel, smallingerland, woerden of hoogezand sappemeer. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten

Presentatie met silence disco apparatuur

Ben je een geweldige presentatie aan het voorbereiden en heb je een super leuke eventlocatie / vergaderruimte in Overijssel weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een creatieve presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. inhuren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silent disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende headphones in het assortiment en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Overijssel. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie mooie sprekers tegelijkertijd te werken. Via de koptelefoons kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe ontzettend mooi is dat.

Voorbeeld: voor een ontzettend mooie netwerkborrel hebben wij 650 stille disco headsets verzorgd. Het was een super leuke netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de originele sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat creatieve presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een originele twist!whatsapp contact
Een DJ in de buurt boeken voor je babyborrel, buurtfeest of examenfeest

In Dalfsen een ervaren en professionele DJ boeken voor je kroegentocht, gala of huwelijksverjaardag. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan super mooie DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Overijssel werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent hoofdtelefoons. De DJ neemt een geweldige meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de creatieve event. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de party-locatie in Dalfsen direct sfeervol en super leuk te maken.


70s 80s 90s party organiseren, een stertent


future party regelen, bestel apparatuur

Een future party, apres-skifeest of carnaval organiseren in Dalfsen en zoek je nog wat super leuke evenement-attributen? Wij hebben wat creatieve extras in het assortiment. Zo kan je bij de silent apparatuur ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. leuke sfeermakers die goed te combineren zijn met de stille disco koptelefoons!


regel een beamer voor je presentatie, voorstelling of party

boek in Overijssel een beamer voor je super leuke presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en originele voorstellingen kan je de beamer ook ontzettend leuk inzetten op een salsa party, hollandse avond, babyborrel of ander soort event. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. reserveer deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Dalfsen.


bedrijfsfuif regelen, reserveer sets

Meer informatie

In Dalfsen een geweldige teambuilding dag regelen?

Ben je bezig met een ontzettend mooie teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel leuke activiteiten in Overijssel vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere leuke activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de super mooie teambuilding afterparty. Zoek je een dome tent, hexadome tent, zeshoekige tent of alu tent in Dalfsen? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze ontzettend leuke opblaasbare tenten of super leuke strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 170 km (1,2 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze party-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Dalfsen.

Wil je een super leuk tuin-/huisfeest organiseren in Dalfsen maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? huur dan bij ons stille disco sets. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door super leuk feesten. Ook een ontzettend mooie oplossing voor je glamour & glitter party, welkom home fuif of sweet 18.

offerte silent disco

gala, mooie headphones boek
huiskamerfeest/bedrijfsfuif organiseren, bestel

Verlichting regelen voor je stille disco evenement

Wil je bij ons de silence disco headphones bestellen, dan kan je deze set ook uitbreiden met mooie verlichting. reserveer onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je super mooie foute avond, examenfuif of (thema)party. Je woonkamer ombouwen tot een originele feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een stertent uitlichten.

Overijssel 21 diner/examenfuif inhuren

super mooie activiteit tijdens je vriendenweekend regelen

Wil je in de omgeving Dalfsen een super leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een originele locatie gevonden en wil nu nog wat super leuke activiteiten inplannen. huur dan silence disco hoofdtelefoons en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een creatieve kroegentocht in de binnenstad. Een creatieve activiteit voor je hele vriendengroep.


merenque party regelen, reserveer koptelefoons


FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram