Etten Leur Silent disco & super leuke feesttenten hurenbruiloft organiseren, huur apparatuur

Een 21 diner, boerenfeest of flowerpower organiseren in Etten Leur en zoek je nog wat super mooie event-attributen? Wij hebben wat originele extras beschikbaar. Zo kan je bij de silent apparatuur ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. creatieve sfeermakers die goed te combineren zijn met de stille disco headsets!

Wil je een mooi tuin-/huisfeest organiseren in Etten Leur maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? regel dan bij ons silence disco hoofdtelefoons. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door origineel feesten. Ook een leuke oplossing voor je house party, jubileumfeest of tentfeest.

offerte silent disco

glamour & glitter party, ontzettend mooie apparatuur reserveer

Een DJ in de buurt boeken voor je apres-skifeest, boerenfeest of examenfuif

In Etten Leur een ervaren en professionele DJ boeken voor je reunie, tuinfeest of studentenavond. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan ontzettend leuke DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Noord-Brabant werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headsets. De DJ neemt een leuke meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de creatieve event. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de event-locatie in Etten Leur direct sfeervol en leuk te maken.


huwelijksfeest verzorgen, een crossover tent

originele activiteit tijdens je vriendenweekend verzorgen

Wil je in de omgeving Etten Leur een ontzettend leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een ontzettend leuke locatie gevonden en wil nu nog wat leuke activiteiten inplannen. bestel dan silent disco hoofdtelefoons en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een leuke kroegentocht in de binnenstad. Een geweldige activiteit voor je hele vriendengroep.


kroegentocht regelen, reserveer headsets


Event- en feesttent huren in Etten Leur

Zoek je een stretchtent, containeroverkapping, stretchtent of partytent in Noord-Brabant voor een super leuke event. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een super leuke dome tent regelen. Maar misschien is een opblaasbare event-tent ook wel een super mooie eye-catcher voor je evenement. Wil je samen een bedrijfsfuif of boerenfeest organiseren, laat ons dan een leuke en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega event-tent voor je merenque party, sweet 21, examenstunt of ander mooi party? Dan kunnen wij zeker een creatieve tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 122 km (2,4 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een ontzettend leuke feesttent, wij hebben genoeg tenten beschikbaar. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in goes, soest, heerhugowaard of westellingwerf. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten
reserveer een beamer voor je presentatie, voorstelling of party

huur in Noord-Brabant een beamer voor je super leuke presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en mooie voorstellingen kan je de beamer ook super mooi inzetten op een bedrijfsfeest, tuinfeest, familiefeest of ander soort evenement. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. huur deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Etten Leur.


carnaval plannen, boek koptelefoons

Meer informatie

Noord-Brabant glamour & glitter party/hollandse avond bestellen


whatsapp contactschoolfeest/tuinfeest regelen, huur

Verlichting regelen voor je silence disco evenement

Wil je bij ons de silent disco hoofdtelefoons regelen, dan kan je deze set ook uitbreiden met creatieve verlichting. reserveer onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je ontzettend mooie foute avond, gemaskerd bal of (thema)feest. Je woonkamer ombouwen tot een ontzettend mooie feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een spantent uitlichten.Presentatie met silent disco koptelefoons

Ben je een mooie presentatie aan het voorbereiden en heb je een ontzettend mooie eventlocatie / vergaderruimte in Noord-Brabant weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een creatieve presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. bestellen. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silence disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende sets in het assortiment en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Noord-Brabant. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super leuke sprekers tegelijkertijd te werken. Via de sets kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe mooi is dat.

Voorbeeld: voor een geweldige netwerkborrel hebben wij 650 silence disco headphones verzorgd. Het was een mooie netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de ontzettend leuke sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat super leuke presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een super leuke twist!

In Etten Leur een super leuke teambuilding dag organiseren?

Ben je bezig met een super leuke teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel originele activiteiten in Noord-Brabant vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere super leuke activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de super leuke teambuilding afterparty. Zoek je een blaastent, alu tent, vouwtent of crossover tent in Etten Leur? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze leuke opblaasbare tenten of originele strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 122 km (2,4 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze party-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Etten Leur.

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram