Hoogezand Sappemeer Silent disco & geweldige feesttenten huren
Presentatie met silence disco koptelefoons

Ben je een super leuke presentatie aan het voorbereiden en heb je een mooie eventlocatie / vergaderruimte in Groningen weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een super leuke presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. huren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silent disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende sets op voorraad en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Groningen. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie ontzettend leuke sprekers tegelijkertijd te werken. Via de apparatuur kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe ontzettend leuk is dat.

Voorbeeld: voor een leuke netwerkborrel hebben wij 650 stille disco apparatuur verzorgd. Het was een super leuke netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de leuke sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat ontzettend leuke presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een creatieve twist!


Een DJ in de buurt boeken voor je huwelijksverjaardag, beachparty of studentenavond

In Hoogezand Sappemeer een ervaren en professionele DJ boeken voor je kroegentocht, bedrijfsfuif of (happy) hardcore feest. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan originele DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Groningen werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headphones. De DJ neemt een ontzettend mooie meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de geweldige party. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de party-locatie in Hoogezand Sappemeer direct sfeervol en ontzettend leuk te maken.


studentenavond regelen, een containeroverkapping

Groningen merenque party/boerenfeest regelen

ontzettend mooie activiteit tijdens je vriendenweekend regelen

Wil je in de omgeving Hoogezand Sappemeer een geweldige activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een originele locatie gevonden en wil nu nog wat ontzettend leuke activiteiten inplannen. reserveer dan stille disco headphones en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een leuke kroegentocht in de binnenstad. Een geweldige activiteit voor je hele vriendengroep.


woonkamerfeest organiseren, bestel koptelefoons


Wil je een mooi tuin-/huisfeest organiseren in Hoogezand Sappemeer maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? regel dan bij ons silent disco koptelefoons. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door geweldig feesten. Ook een leuke oplossing voor je future party, kroegentocht of (happy) hardcore feest.

offerte silent disco

bedrijfsfuif, ontzettend leuke headsets regelIn Hoogezand Sappemeer een leuke teambuilding dag regelen?

Ben je bezig met een mooie teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel leuke activiteiten in Groningen vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere super leuke activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt stille disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de originele teambuilding afterparty. Zoek je een dome tent, vouwtent, zeshoekige tent of stertent in Hoogezand Sappemeer? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze ontzettend mooie opblaasbare tenten of ontzettend mooie strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 199 km (2 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze feest-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Hoogezand Sappemeer.

Event- en feesttent huren in Hoogezand Sappemeer

Zoek je een festivaltent, stertent, spantent of pagodetent in Groningen voor een mooie party. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een mooie crossover tent regelen. Maar misschien is een opblaasbare evenement-tent ook wel een ontzettend mooie eye-catcher voor je feest. Wil je samen een examenstunt of huwelijksfeest organiseren, laat ons dan een creatieve en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega event-tent voor je glamour & glitter party, strandfeest, sweet 16 of ander super leuk party? Dan kunnen wij zeker een super leuke tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 199 km (2 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een creatieve feesttent, wij hebben genoeg tenten beschikbaar. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in uithoorn, zeist, veghel of raalte. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten


huur een beamer voor je presentatie, voorstelling of party

regel in Groningen een beamer voor je leuke presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en mooie voorstellingen kan je de beamer ook creatief inzetten op een tentfeest, bruiloft, carnaval of ander soort evenement. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. reserveer deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Hoogezand Sappemeer.


housewarming plannen, reserveer headphones

Meer informatie


sweet 18/babyborrel organiseren, boek

Verlichting reserveren voor je stille disco party

Wil je bij ons de stille disco koptelefoons regelen, dan kan je deze set ook uitbreiden met geweldige verlichting. huur onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je super leuke huwelijksfuif, 18 diner of (thema)event. Je woonkamer ombouwen tot een mooie feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een flex tent uitlichten.


whatsapp contact18 diner plannen, bestel apparatuur

Een huwelijksverjaardag, huwelijksfuif of (happy) hardcore feest organiseren in Hoogezand Sappemeer en zoek je nog wat super leuke party-attributen? Wij hebben wat super mooie extras in de verhuur. Zo kan je bij de silent koptelefoons ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. geweldige sfeermakers die goed te combineren zijn met de silent disco apparatuur!

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram