Houten Silent disco & ontzettend mooie feesttenten huren


Wil je een super leuk tuin-/huisfeest organiseren in Houten maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? huur dan bij ons stille disco hoofdtelefoons. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door origineel feesten. Ook een leuke oplossing voor je woonkamerfeest, bedrijfsfuif of sweet 21.

offerte silent disco

gemaskerd bal, super leuke apparatuur reserveer
regel een beamer voor je presentatie, voorstelling of feest

bestel in Utrecht een beamer voor je originele presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en geweldige voorstellingen kan je de beamer ook origineel inzetten op een huwelijksfuif, gala, bedrijfsfeest of ander soort party. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. reserveer deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Houten.


future party verzorgen, regel apparatuur

Meer informatiePresentatie met silent disco apparatuur

Ben je een ontzettend mooie presentatie aan het voorbereiden en heb je een ontzettend mooie eventlocatie / vergaderruimte in Utrecht weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een mooie presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. boeken. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silent disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende apparatuur in het assortiment en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Utrecht. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie mooie sprekers tegelijkertijd te werken. Via de headsets kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe creatief is dat.

Voorbeeld: voor een ontzettend leuke netwerkborrel hebben wij 650 silence disco koptelefoons verzorgd. Het was een ontzettend mooie netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de super leuke sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat geweldige presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een ontzettend leuke twist!


huiskamerfeest regelen, huur apparatuur

Een gala, reunie of (happy) hardcore feest organiseren in Houten en zoek je nog wat super leuke feest-attributen? Wij hebben wat mooie extras beschikbaar. Zo kan je bij de silent headphones ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. originele sfeermakers die goed te combineren zijn met de silence disco headsets!

Een DJ in de buurt boeken voor je huwelijksfeest, 21 diner of bruiloft

In Houten een ervaren en professionele DJ boeken voor je housewarming, drag queen party of bedrijfsfeest. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan super leuke DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Utrecht werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headsets. De DJ neemt een geweldige meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de super leuke party. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de feest-locatie in Houten direct sfeervol en super leuk te maken.


sweet 21 plannen, een alu tent

geweldige activiteit tijdens je vriendenweekend verzorgen

Wil je in de omgeving Houten een super leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een ontzettend mooie locatie gevonden en wil nu nog wat originele activiteiten inplannen. reserveer dan silent disco koptelefoons en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een creatieve kroegentocht in de binnenstad. Een ontzettend leuke activiteit voor je hele vriendengroep.


(happy) hardcore feest regelen, boek headsets

whatsapp contact


Utrecht housewarming/kroegentocht inhuren

In Houten een super leuke teambuilding dag verzorgen?

Ben je bezig met een super leuke teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel super mooie activiteiten in Utrecht vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere mooie activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de ontzettend leuke teambuilding afterparty. Zoek je een dome tent, flex tent, alu tent of spantent in Houten? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze super leuke opblaasbare tenten of ontzettend mooie strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 165 km (1,5 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze evenement-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Houten.

Event- en feesttent huren in Houten

Zoek je een crossover tent, hexadome tent, zeshoekige tent of hexadome tent in Utrecht voor een ontzettend leuke event. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een super leuke containeroverkapping boeken. Maar misschien is een opblaasbare feest-tent ook wel een geweldige eye-catcher voor je evenement. Wil je samen een studentenavond of salsa party regelen, laat ons dan een mooie en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega evenement-tent voor je examenfeest, carnaval, familiefeest of ander super leuk party? Dan kunnen wij zeker een super mooie tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 165 km (1,5 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een originele evenementtent, wij hebben genoeg tenten in het assortiment. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in heemskerk, assen, velsen of veenendaal. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten


tuinfeest/examenfuif verzorgen, bestel

Verlichting regelen voor je stille disco feest

Wil je bij ons de stille disco apparatuur bestellen, dan kan je deze set ook uitbreiden met super mooie verlichting. huur onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je originele (happy) hardcore feest, tuinfeest of (thema)feest. Je woonkamer ombouwen tot een ontzettend mooie feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een crossover tent uitlichten.

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram