Krimpen aan den IJssel Silent disco & super leuke feesttenten huren


In Krimpen aan den IJssel een ontzettend mooie teambuilding dag verzorgen?

Ben je bezig met een ontzettend leuke teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel mooie activiteiten in Zuid-Holland vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere geweldige activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de ontzettend leuke teambuilding afterparty. Zoek je een partytent, blaastent, blaastent of spantent in Krimpen aan den IJssel? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze geweldige opblaasbare tenten of originele strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 171 km (2,3 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze evenement-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Krimpen aan den IJssel.

Wil je een ontzettend leuk tuin-/huisfeest organiseren in Krimpen aan den IJssel maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? regel dan bij ons stille disco hoofdtelefoons. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door super mooi feesten. Ook een originele oplossing voor je tentfeest, (happy) hardcore feest of 70s 80s 90s party.

offerte silent disco

gardenparty, leuke koptelefoons boekZuid-Holland flowerpower/18 diner bestellen


whatsapp contactbuurtfeest organiseren, reserveer koptelefoons

Een 21 diner, gardenparty of jubileumfeest organiseren in Krimpen aan den IJssel en zoek je nog wat leuke party-attributen? Wij hebben wat geweldige extras op voorraad. Zo kan je bij de silent apparatuur ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. ontzettend leuke sfeermakers die goed te combineren zijn met de stille disco sets!Een DJ in de buurt boeken voor je gala, sweet 21 of sweet 16

In Krimpen aan den IJssel een ervaren en professionele DJ boeken voor je sweet 21, flowerpower of bruiloft. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan creatieve DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Zuid-Holland werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent apparatuur. De DJ neemt een super leuke meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de ontzettend mooie feest. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de evenement-locatie in Krimpen aan den IJssel direct sfeervol en super leuk te maken.


flowerpower organiseren, een festivaltent


boerenfeest/examenfeest verzorgen, reserveer

Verlichting huren voor je stille disco evenement

Wil je bij ons de silence disco koptelefoons huren, dan kan je deze set ook uitbreiden met originele verlichting. reserveer onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je super leuke gardenparty, salsa party of (thema)evenement. Je woonkamer ombouwen tot een mooie feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een flex tent uitlichten.Event- en feesttent huren in Krimpen aan den IJssel

Zoek je een zeshoekige tent, gazebo tent, flex tent of partytent in Zuid-Holland voor een creatieve party. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een leuke festivaltent inhuren. Maar misschien is een opblaasbare feest-tent ook wel een originele eye-catcher voor je event. Wil je samen een merenque party of 21 diner verzorgen, laat ons dan een geweldige en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega feest-tent voor je bruiloft, sweet 16, bedrijfsfuif of ander creatief evenement? Dan kunnen wij zeker een geweldige tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 171 km (2,3 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een ontzettend leuke evenementtent, wij hebben genoeg tenten beschikbaar. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in rotterdam, steenwijk, winterswijk of best. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tentenPresentatie met silent disco sets

Ben je een originele presentatie aan het voorbereiden en heb je een super leuke eventlocatie / vergaderruimte in Zuid-Holland weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een creatieve presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. huren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silent disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende hoofdtelefoons in het magazijn en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Zuid-Holland. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super leuke sprekers tegelijkertijd te werken. Via de koptelefoons kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe leuk is dat.

Voorbeeld: voor een super leuke netwerkborrel hebben wij 650 silence disco hoofdtelefoons verzorgd. Het was een ontzettend leuke netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de geweldige sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat mooie presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een creatieve twist!

regel een beamer voor je presentatie, voorstelling of event

bestel in Zuid-Holland een beamer voor je ontzettend mooie presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en mooie voorstellingen kan je de beamer ook leuk inzetten op een buurtfeest, cocktailparty, beachparty of ander soort event. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. regel deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Krimpen aan den IJssel.


woonkamerfeest verzorgen, huur koptelefoons

Meer informatie

super leuke activiteit tijdens je vriendenweekend organiseren

Wil je in de omgeving Krimpen aan den IJssel een creatieve activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een leuke locatie gevonden en wil nu nog wat ontzettend mooie activiteiten inplannen. regel dan stille disco apparatuur en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een super leuke kroegentocht in de binnenstad. Een originele activiteit voor je hele vriendengroep.


boerenfeest regelen, huur headsets


FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram