Maassluis Silent disco & originele feesttenten huren


Wil je een geweldig tuin-/huisfeest organiseren in Maassluis maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? huur dan bij ons silent disco headsets. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door ontzettend leuk feesten. Ook een leuke oplossing voor je foute avond, house party of house party.

offerte silent disco

foute avond, super leuke koptelefoons bestel
woonkamerfeest verzorgen, regel koptelefoons

Een flowerpower, glamour & glitter party of bedrijfsfuif organiseren in Maassluis en zoek je nog wat super leuke feest-attributen? Wij hebben wat geweldige extras in de verhuur. Zo kan je bij de silent apparatuur ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. super leuke sfeermakers die goed te combineren zijn met de silent disco hoofdtelefoons!
whatsapp contact


Zuid-Holland reunie/18 diner inhuren

Een DJ in de buurt boeken voor je sweet 21, examenstunt of strandfeest

In Maassluis een ervaren en professionele DJ boeken voor je welkom home fuif, reunie of gemaskerd bal. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan super mooie DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Zuid-Holland werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headphones. De DJ neemt een creatieve meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de ontzettend mooie event. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de party-locatie in Maassluis direct sfeervol en leuk te maken.


merenque party organiseren, een spantent

In Maassluis een super leuke teambuilding dag organiseren?

Ben je bezig met een super leuke teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel originele activiteiten in Zuid-Holland vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere super leuke activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt stille disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de originele teambuilding afterparty. Zoek je een pagodetent, blaastent, circustent of partytent in Maassluis? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze originele opblaasbare tenten of super mooie strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 194 km (2,3 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze party-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Maassluis.

super leuke activiteit tijdens je vriendenweekend organiseren

Wil je in de omgeving Maassluis een super mooie activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een creatieve locatie gevonden en wil nu nog wat mooie activiteiten inplannen. bestel dan stille disco sets en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een originele kroegentocht in de binnenstad. Een originele activiteit voor je hele vriendengroep.


flowerpower organiseren, regel headsets

housewarming/future party organiseren, reserveer

Verlichting huren voor je silence disco feest

Wil je bij ons de silence disco hoofdtelefoons inhuren, dan kan je deze set ook uitbreiden met super mooie verlichting. regel onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je creatieve kroegentocht, tuinfeest of (thema)party. Je woonkamer ombouwen tot een ontzettend mooie feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een circustent uitlichten.Presentatie met silence disco headphones

Ben je een super leuke presentatie aan het voorbereiden en heb je een super leuke eventlocatie / vergaderruimte in Zuid-Holland weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een super leuke presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. regelen. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan silence disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende sets beschikbaar en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Zuid-Holland. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie ontzettend mooie sprekers tegelijkertijd te werken. Via de headsets kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe leuk is dat.

Voorbeeld: voor een super mooie netwerkborrel hebben wij 650 stille disco sets verzorgd. Het was een originele netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de ontzettend mooie sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat super mooie presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een creatieve twist!

reserveer een beamer voor je presentatie, voorstelling of evenement

boek in Zuid-Holland een beamer voor je super leuke presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en leuke voorstellingen kan je de beamer ook ontzettend leuk inzetten op een 18 diner, welkom home fuif, salsa party of ander soort feest. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. bestel deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Maassluis.


schoolfeest organiseren, bestel apparatuur

Meer informatie

Event- en feesttent huren in Maassluis

Zoek je een festivaltent, alu tent, vouwtent of blaastent in Zuid-Holland voor een ontzettend leuke feest. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een ontzettend mooie containeroverkapping inhuren. Maar misschien is een opblaasbare party-tent ook wel een super leuke eye-catcher voor je evenement. Wil je samen een foute avond of examenstunt regelen, laat ons dan een geweldige en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega event-tent voor je bedrijfsfeest, cocktailparty, drag queen party of ander super mooi party? Dan kunnen wij zeker een leuke tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 194 km (2,3 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een super leuke feesttent, wij hebben genoeg tenten beschikbaar. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in breda, amsterdam, hilversum of amsterdam. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram