wandelen met silent disco

Mobiele Silent disco

Met onze extra sterke silent disco zender heb je een bereik tot +/- 500m. Maar wil je toch nog meer afstand overbruggen of daadkwerlijk rondwandelen met je luisteraars, dan hebben wij ook een mobiele versie.

Geef al je gasten een draadloze koptelefoon en draag zelf de zender en compacte accu bij je. Totaal weegt dit ongeveer 2 kg en kan je het gemakkelijk in een (heup)tas meedragen. Op de zender kan je een audiobestand of muziek afspelen via een smartphone of tablet. Maar we kunnen ook een micrfoon meeleveren waardoor je live verslag kan doen. Denk aan een rondleiding met veel omgevingsgeluiden, een rustiggevende boswandeling met een inspirerende spreker of een hilarisch vrijgezellendag met opdrachten. 

Lopen met muziek

Wandelen met hoofdtelefoons

Het Silent disco pakket bestaat uit het aantal draadloze hoofdtelefoons, zender, reserve zender, benodigde bekabeling en extra batterijen. Maar bij de mobiele versie ontvang je ook nog een accu. We hebben een lichte accu (slechts 2kg) die ruim 24 uur spanning geeft. 

Super leuk voor een natuurwandeling, netwerk evenement, bedrijfsrondleiding, stadstour, wandelende theatervoorstelling of andere leuke wandelende activiteit. 

Maar de mobiele versie is niet alleen voor wandelende activiteiten. Misschien wil je wel een Silent disco organiseren op een boot of ergens waar geen stroomvoorziening is. Dan kan je met deze set + accu ruim 24 uur genieten van je eigen Spotify playlist of leuke audiofragmenten. 

 
Offerte aanvragen

Foto's van wandelingen

Hieronder fotomateriaal van een netwerkactiviteit van een architecten bureau, een theatertour door Leiden en een wandleing met de 3FM Serious lifeline.

Offerte aanvragen

  captcha

  FEESD VERHUUR

   Tel. 053-7901900 
  Whatsapp chat openen

  Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

  Locatie Eibergen   
  Ramsbeekweg 6
  7152 JT Eibergen
  Locatie Enschede
  Tubbergenbrink 18
  7544 HA Enschede

  KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
  BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

  Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

  Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

  Google recensie
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram