Ridderkerk Silent disco & ontzettend mooie feesttenten huren

whatsapp contact


Wil je een ontzettend mooi tuin-/huisfeest organiseren in Ridderkerk maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? regel dan bij ons stille disco hoofdtelefoons. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door geweldig feesten. Ook een originele oplossing voor je (happy) hardcore feest, huwelijksverjaardag of strandfeest.

offerte silent disco

carnaval, super mooie sets reserveer
reserveer een beamer voor je presentatie, voorstelling of feest

bestel in Zuid-Holland een beamer voor je ontzettend mooie presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en originele voorstellingen kan je de beamer ook super leuk inzetten op een bedrijfsfeest, drag queen party, 70s 80s 90s party of ander soort evenement. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. bestel deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Ridderkerk.


buurtfeest organiseren, reserveer hoofdtelefoons

Meer informatieEen DJ in de buurt boeken voor je cocktailparty, tuinfeest of huwelijksfuif

In Ridderkerk een ervaren en professionele DJ boeken voor je 70s 80s 90s party, maffia thema fuif of tentfeest. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan ontzettend leuke DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Zuid-Holland werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent hoofdtelefoons. De DJ neemt een creatieve meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de originele evenement. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de evenement-locatie in Ridderkerk direct sfeervol en super leuk te maken.


examenfeest regelen, een gazebo tent

Event- en feesttent huren in Ridderkerk

Zoek je een dome tent, stretchtent, dome tent of vouwtent in Zuid-Holland voor een ontzettend leuke evenement. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een mooie gazebo tent bestellen. Maar misschien is een opblaasbare feest-tent ook wel een ontzettend leuke eye-catcher voor je evenement. Wil je samen een 21 diner of house party verzorgen, laat ons dan een super leuke en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega evenement-tent voor je sweet 21, tuinfeest, maffia thema fuif of ander ontzettend mooi party? Dan kunnen wij zeker een leuke tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 184 km (2,2 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een originele eventtent, wij hebben genoeg tenten in de verhuur. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in lingewaard, amersfoort, overbetuwe of coevorden. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten

Zuid-Holland bedrijfsfuif/tuinfeest reserveren

In Ridderkerk een ontzettend leuke teambuilding dag regelen?

Ben je bezig met een ontzettend leuke teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel leuke activiteiten in Zuid-Holland vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere creatieve activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silence disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de creatieve teambuilding afterparty. Zoek je een parachute overkapping, spiegeltent, hexadome tent of gazebo tent in Ridderkerk? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze geweldige opblaasbare tenten of super leuke strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 184 km (2,2 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze feest-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Ridderkerk.Presentatie met silence disco headphones

Ben je een ontzettend mooie presentatie aan het voorbereiden en heb je een super mooie eventlocatie / vergaderruimte in Zuid-Holland weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een ontzettend mooie presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. reserveren. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan stille disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende hoofdtelefoons op voorraad en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Zuid-Holland. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie super leuke sprekers tegelijkertijd te werken. Via de hoofdtelefoons kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe super mooi is dat.

Voorbeeld: voor een originele netwerkborrel hebben wij 650 silent disco headphones verzorgd. Het was een ontzettend leuke netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de ontzettend mooie sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat originele presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een ontzettend leuke twist!


huwelijksfeest plannen, huur apparatuur

Een familiefeest, buurtfeest of carnaval organiseren in Ridderkerk en zoek je nog wat mooie evenement-attributen? Wij hebben wat ontzettend leuke extras beschikbaar. Zo kan je bij de silent koptelefoons ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. ontzettend leuke sfeermakers die goed te combineren zijn met de stille disco apparatuur!
maffia thema fuif/gemaskerd bal regelen, huur

Verlichting regelen voor je stille disco feest

Wil je bij ons de silence disco sets huren, dan kan je deze set ook uitbreiden met super leuke verlichting. huur onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je super mooie gala, beachparty of (thema)party. Je woonkamer ombouwen tot een geweldige feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een hexadome tent uitlichten.

super leuke activiteit tijdens je vriendenweekend plannen

Wil je in de omgeving Ridderkerk een super mooie activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een creatieve locatie gevonden en wil nu nog wat super leuke activiteiten inplannen. huur dan stille disco headphones en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een super leuke kroegentocht in de binnenstad. Een creatieve activiteit voor je hele vriendengroep.


jubileumfeest regelen, regel apparatuur


FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram