OPBLAASBARE KERK OP JE VOLGENDE EVENT

FEESD verhuurd niet alleen grijze opblaasbare kerk aan evenementen, festivals, feesten en andere activiteiten maar nu ook een ROZE ! 

Deze fel roze multifunctionele feesttent is o.a. bekend van Mysteryland, Solar weekend, Pukkelpop en meerdere ludieke evenementen en activiteiten.

De kerk is 17m lang, 8m breed en binnen heb je een ruimte van 15 x 5,5m (82,5 m²). Als je twee personen per vierkante meter rekent komt je uit op maximaal 165 mensen.

De kertoren reikt naar 12m en valt dus goed op! 
Vanaf afstand kunnen mensen deze eye-catcher al op je evenement, feest of festival zien staan. 

Mooi roze is niet lelijk!

DOe een offerte aanvraag
Feest locatie Roze kerk

Zoek je voor je volgende feest, festival of andere activiteit een unieke feesttent? Wat dacht je van een roze opblaaskerk?

De RozeKerk is geweldig als festival area, ceremonie/huwelijksfeest locatie, voor een bedrijfsevent, verjaardagsfuif of groot dorpsfeest. Naast deze roze feesttent verhuren wij ook een grijze exemplaar 

Sommige mensen noemen het de pink church, de kathedraal, het roze kasteel of de foute tent. Dat laatste komt ook wel vaak voor op evenementen. Soms bouwt Flugel de tent helemaal om, gaat Rave van Fortuin helemaal los of wordt het foute uur van Qmusic nagespeeld. De roze kerk is gebruikt voor leuke en ludieke acts. Zo kan je op Myterland met je opa of oma komen draaien en stond je op Pukkelpop te feesten onder een gordijn gemaakt van 2100 tulpen. 

Wil je meer informatie over onze unieke eventlocaties? Neem dan contact met ons op. 

 
Offerte aanvraag

FOTO'S EVENEMENTEN

Hieronder een overzicht van events waar deze unieke feesttent al heeft gestaan als opvallende en multifunctionele (feest)area.

ROZE TENT OP JE EVENT

Mooi roze is niet lelijk! Wel een tikkeltje fout en ontzettend opvallend. De fel roze knal kleur maakt het stadscentrum, je festivalterrein, weiland achter je huis of je bedrijventerrein direct kleurrijk en mega gezellig. Wie wil er nou geen netwerkborrel, huwelijksceremonie of snoeihard feesten in een PINK CHURCH! 

De feesttent is rondom verankerd met scheerlijnen en grondhaken. Op een grasveld kunnen we haringen rondom de tent slaan. Staat de tent op steen dan moeten er rondom waterbakken of betonblokken worden geregeld. Wil je deze gigantische feesttent op zand of grind plaatsen dan moet je eerst nog even een (houten)vloer laten leggen. Beter voor ons materiaal en ook een stuk prettiger voor het publiek. 

Wil je deze tent op je volgende evenement?


JA, natuurlijk!
Roze tent op je event

FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram