Roze opblaasbare kerk

OPBLAASBARE KERK OP JE VOLGENDE EVENT

Knalroze opvallende feesttent voor je volgende feest, event, stunt of andere activiteit. De tent is precies hetzelfde als onze grijze opblaasbare kerk alleen is deze dan compleet roze van binnen en buiten.

Misschien kan je deze fel roze pop-up feesttent wel van Mysteryland, Solar, Pukkelpop, Milkshake of van een andere geweldige festivalarea of activiteiten.

De kerk is 17m lang, 8m breed en binnen heb je een ruimte van 15 x 5,5m (82,5 m²). Als je twee personen per vierkante meter rekent komt je uit op maximaal 165 mensen.

De kerktoren reikt naar 12m en valt dus goed op! Vanaf afstand kunnen mensen deze eye-catcher al op je evenement, feest of festival zien staan. 

Mooi roze is niet lelijk!

offerte aanvraGEN
Feest locatie Roze kerk

Sfeervolle, opvallende en unieke feesttent

Sommige mensen noemen het de Pink Church, de kathedraal of roze party kerk. Dit laatste komt vaak voor bij festivalarea's. Het roze tentdoek geeft namelijk al direct een gekke en gezellige uitstraling. Zo heb het foute muziek optredens in de tent en hebben verschillende festivals geweldige thema's bedacht in en rondom de tent. Zo kon je op Mysteryland samen met je opa en oma komen draaien, had Pukkelpop 2100 tulpen opgehangen in de tent en kon je voor 24 uur trouwen op het Milkshake festival.

Meer weten? Mail ons :)

FOTO'S EVENEMENTEN

Hieronder een overzicht van events waar deze unieke feesttent al heeft gestaan als opvallende en multifunctionele (feest)area.

ROZE TENT OP JE EVENT

Mooi roze is niet lelijk! Wel een tikkeltje fout en ontzettend opvallend. De fel roze knal kleur maakt het stadscentrum, je festivalterrein, weiland achter je huis of je bedrijventerrein direct kleurrijk en mega gezellig. Wie wil er nou geen netwerkborrel, huwelijksceremonie of snoeihard feesten in een PINK CHURCH! 

De feesttent is rondom verankerd met scheerlijnen en grondhaken. Op een grasveld kunnen we haringen rondom de tent slaan. Staat de tent op steen dan moeten er rondom waterbakken of betonblokken worden geregeld. Wil je deze gigantische feesttent op zand of grind plaatsen dan moet je eerst nog even een (houten)vloer laten leggen. Beter voor ons materiaal en ook een stuk prettiger voor het publiek. 

Wil je deze tent op je volgende evenement?
JA, natuurlijk!
Roze tent op je event

Roze tent, binnenin je bedrijfshal of eventlocatie 

Wil je een bedrijfsfeest organiseren in de productiehal of wil je een leuke eye-catcher plaatsen in een evenementenhal. Dan is deze roze feesttent misschien wel een leuke oplossing. Je hebt alleen een oppervlakte van 17 x 8m met een hoogte 12m nodig in de hal. Als dat geen probleem is dan hebben we alleen nog wat stroom nodig voor de blowers en dan is alles geregeld. Je hebt dan snel een opvallende feesttent binnenin je bedrijfshal of eventlocatie :)

Roze feesttent voor binnenin bedrijfshal (bedrijfsborrel)

OFFERTE AANVRAGEN

  captcha

  Opblaasbare tent (roze)Roze tent op je event

  ? Na een feest, activiteit of evenement berekenen wij de CO2 uitstoot van de boeking. Afhankelijk van de tijdsduur en de stroomvoorziening (vaste stroom / aggregaat). Vervolgens compenseren wij dit met het planten van Amazone bomen en ontvangt de organisatie een bewijs per mail ?

  FEESD VERHUUR

   Tel. 053-7901900 
  Whatsapp chat openen

  Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

  Locatie Eibergen   
  Ramsbeekweg 6
  7152 JT Eibergen
  Locatie Enschede
  Tubbergenbrink 18
  7544 HA Enschede

  KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
  BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

  Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

  Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

  Google recensie
  crossmenuarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram