Tynaarlo Silent disco & geweldige feesttenten huren
Presentatie met silent disco koptelefoons

Ben je een ontzettend leuke presentatie aan het voorbereiden en heb je een leuke eventlocatie / vergaderruimte in Drenthe weten te vinden, dan zijn de voorzieningen en (audio)installatie vast en zeker goed geregeld. Maar wil je een creatieve presentatie organiseren op locatie dan moet je misschien nog het e.e.a. regelen. Denk aan draadloze microfoons (sprietjes), beamer, LED schermen en/of audioapparatuur. Heb je op locatie veel geluidsoverlast, bijv. in een fabriekshal of bouwterrein? Dan kan stille disco apparatuur de perfecte oplossing zijn. Wij hebben voldoende apparatuur in het magazijn en kunnen snel door heel Nederland leveren, dus ook in Drenthe. Als organisator kan je ook bepalen om met twee of zelfs drie ontzettend leuke sprekers tegelijkertijd te werken. Via de headsets kan het publiek namelijk zelf schakelen tussen de kanalen. Hoe creatief is dat.

Voorbeeld: voor een ontzettend leuke netwerkborrel hebben wij 650 silent disco headsets verzorgd. Het was een ontzettend mooie netwerkborrel met twee verschillende branches. Een groep werkzaam in de makelaardij en de andere groep in digitale marketing. Bij binnenkomst zag je snel dat iedereen naar de ontzettend leuke sprekers liepen van hun eigen branche. Maar naar wat geweldige presentaties zag je al snel wat mensen switchen naar de andere branche. Dit gaf het netwerkevenement een mooie twist!

Event- en feesttent huren in Tynaarlo

Zoek je een blaastent, spantent, alu tent of crossover tent in Drenthe voor een ontzettend mooie party. Dan kan je natuurlijk genoeg aanbieders in de buurt vinden. Je kan om de hoek vast wel een super mooie zeshoekige tent reserveren. Maar misschien is een opblaasbare party-tent ook wel een super leuke eye-catcher voor je event. Wil je samen een familiefeest of drag queen party plannen, laat ons dan een ontzettend mooie en opvallende feesttent plaatsen. Zoek je een mega party-tent voor je (happy) hardcore feest, tentfeest, house party of ander ontzettend leuk party? Dan kunnen wij zeker een creatieve tent voor je regelen. Onze vestiging zit op 143 km (1,5 uur) afstand. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor een mooie feesttent, wij hebben genoeg tenten beschikbaar. Wij leveren en verzenden door heel Nederland dus ook in amstelveen, houten, soest of wassenaar. Daarnaast kunnen wij ook leveren in Belgie en Duitsland.

Bekijk onze tenten


bestel een beamer voor je presentatie, voorstelling of evenement

huur in Drenthe een beamer voor je super leuke presentatie, congres, film- of theatervoorstelling. Gemakkelijk via Chromecast of rechtstreeks met HDMI te koppelen. Naast presentaties en leuke voorstellingen kan je de beamer ook super mooi inzetten op een merenque party, tentfeest, kroegentocht of ander soort evenement. Zo kan je een festival aftermovie openen via Youtube, leuke VJ playlists of tripvideo's afspelen. huur deze compacte beamer en wij versturen het per post naar Tynaarlo.


jubileumfeest organiseren, boek apparatuur

Meer informatieEen DJ in de buurt boeken voor je welkom home fuif, (happy) hardcore feest of strandfeest

In Tynaarlo een ervaren en professionele DJ boeken voor je gemaskerd bal, huwelijksverjaardag of huwelijksfeest. Dan kan je bij ons gemakkelijk een aanvraag doen. Wij hebben een breed netwerk aan geweldige DJs door heel Nederland, dus ook genoeg die in Drenthe werkzaam zijn. Met grote boxen of kies een DJ i.c.m. met onze silent headphones. De DJ neemt een geweldige meubel (booth), sfeerverlichting / lichtshow en eventuele extra benodigdheden mee naar de geweldige feest. Zo kan de allround DJ ook LED schermen, VJs, trussconstructie of extra sfeerlampen meenemen om de feest-locatie in Tynaarlo direct sfeervol en leuk te maken.


house party organiseren, een stretchtent

In Tynaarlo een super mooie teambuilding dag organiseren?

Ben je bezig met een super mooie teambuilding dag binnen je bedrijf of vereniging. Dan kan je veel super leuke activiteiten in Drenthe vinden. Denk aan een escaperoom, stadswandeling, lasergamen, karten of andere super leuke activiteit. Je kan de dag ook leuk afsluiten met een echt silent disco feest. Doordat je 2-3 zenders kan aansluiten kan je ook verschillende muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. Zo kan iedereen genieten van de originele teambuilding afterparty. Zoek je een alu tent, stertent, alu tent of hexadome tent in Tynaarlo? Misschien heb je dan ook wel interesse in onze originele opblaasbare tenten of leuke strakke overkappingen. Ons verhuurbedrijf zit gevestigd in Enschede en Eibergen dit is op ongeveer 143 km (1,5 uur rijden) afstand. Neem contact met ons op als je interesse hebt in onze feest-tenten en we sturen je direct een vrijblijvende offerte voor het leveren van de feesttent in Tynaarlo.
future party regelen, bestel hoofdtelefoons

Een flowerpower, tuinfeest of glamour & glitter party organiseren in Tynaarlo en zoek je nog wat super mooie party-attributen? Wij hebben wat super leuke extras beschikbaar. Zo kan je bij de silent sets ook een compacte mixer, beamer en moving head (verlichting) huren. super leuke sfeermakers die goed te combineren zijn met de stille disco hoofdtelefoons!


examenfeest/gala regelen, reserveer

Verlichting huren voor je silent disco party

Wil je bij ons de silence disco koptelefoons inhuren, dan kan je deze set ook uitbreiden met ontzettend leuke verlichting. boek onze moving-heads en je zorgt direct voor een heerlijke dansvloer op je creatieve kroegentocht, examenfuif of (thema)event. Je woonkamer ombouwen tot een geweldige feestlocatie, je tuin van sfeerverlichting voorzien of een partytent uitlichten.

Drenthe examenstunt/hollandse avond inhuren

super mooie activiteit tijdens je vriendenweekend organiseren

Wil je in de omgeving Tynaarlo een super leuke activiteit organiseren tijdens je vriendenweekend? Je hebt al een ontzettend mooie locatie gevonden en wil nu nog wat leuke activiteiten inplannen. huur dan silent disco apparatuur en verras je vrienden. Lekker feesten in de hotelkamer, op het dakterras, met de mobiele set op het strand of met een geweldige kroegentocht in de binnenstad. Een mooie activiteit voor je hele vriendengroep.


housewarming verzorgen, huur hoofdtelefoons


Wil je een super leuk tuin-/huisfeest organiseren in Tynaarlo maar ben je bang voor teveel geluidsoverlast? bestel dan bij ons silent disco sets. Je gasten kunnen zelf schakelen tussen verschillende kanalen (zenders), zelf het volume bepalen en zo de hele nacht door mooi feesten. Ook een super leuke oplossing voor je glamour & glitter party, huwelijksverjaardag of 70s 80s 90s party.

offerte silent disco

huiskamerfeest, ontzettend leuke sets bestel


whatsapp contact


FEESD VERHUUR

 Tel. 053-7901900 
Whatsapp chat openen

Contactgegevens eigenaar (Wessel Bottenberg)

Locatie Eibergen   
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Locatie Enschede
Tubbergenbrink 18
7544 HA Enschede

KVK. 56119771 | IBAN. NL23ABNA0534235794 
BIC. ABNANL2A | BTW nr. NL002253919B24

Klanten beoordelen ons met een 9,8 ★

Gebaseerd op 131 Google en Facebook recensies

Google recensie
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram